Folgazan en Yves Bondue in CC Ghybe Poperinge, 29 maart - CC Perron Ieper, 2 april en CC De Steenoven Herzele, 5 april

29 maart 2014

De Groote Oorlog Van De Kleine Belg

Muziekgroep Folgazan nodigde Yves Bondue uit om mee te werken aan een Nederlandstalig totaalprogramma over de eerste wereldoorlog. Folgazan brengt vooral het verhaal van de kleine man in beeld en verklankt angsten, gevoelens en ervaringen van vluchtelingen, soldaten en burgers in eigen liedjes: rootsmuziek met  kleinkunst- en folkarrangementen. Deze muzikale verhalen worden afgewisseld met woord en beeld en aldus krijgt de toeschouwer een verrassende kijk op een fascinerende maar ook ellendige periode in Vlaanderen. "De Groote Oorlog van de Kleine Belg" is een emotionele en sterk gevarieerde voorstelling met 8 muzikanten en 3 techniekers.

Vanaf november 2013 te zien in o.m. Houthulst, Antwerpen, Wielsbeke, Meulebeke, Ravels, Wortegem-Petegem, Damme, en op festival Ten Vrede 31 augustus 2013.
In 2014 volgen Poperinge, Ganshoren, Gent, Zwevezele, Herzele, Wingene, Diksmuide, Wervik, Zulte, Gent, Koksijde, Aalter, Anzegem, Nieuwerkerken, Rumbeke, Middelkerke, Nieuwpoort, Koekelare, Bredene, Roeselare,...

In 2015 speelt Folgazan in Tienen, Vosselaar,...

Meer data, contact en meer info:

http://www.folgazan.eu

 

Cie de OorSprong.
Yeps, wij zijn een productiehuis voor muziek en theater op locatie

peuters & kleuters

6 - 12 jaar

10 - 14 jaar

kleuters & lagere school

volwassenen

Productie als achtergrond

Drie kraaien komen elkaar tegen op een vuilnisbelt, waar ze zich opperbest amuseren.

Nieuwsbrief