meer nieuwe liedjes van Yves Bondue !

25 maart 2010

Zopas verschenen er twee nieuwe liedbundels voor kinderen van Yves Bondue. In Zingezangezong komen kinderen van zes tot tien aan hun trekken en Billenschudders is dan weer onmisbaar in de kleuterklas, uitgaven van Averbode en Golden River Music.

Liedjes voor de hele school vind je in "Aventurien", de schoolmusical van Heidi Walleghem en Yves Bondue die het ondanks zijn vijfde verjaardag nog altijd goed doet. Nog steeds zijn er scholen die zich wagen aan een uitvoering van Aventurien, waarbij de hele school tot zingen komt, musiceert, acteert, danst en decors ontwerpt en ineenknutselt. Neem voor meer info gerust contact op.

Na het succes van Boink Kadul en Piep Kadul werkt Yves Bondue momenteel samen met Steef Coorevits aan het door honderden kleuterleidsters en leerkrachten lang verwachte vervolg hierop. Hou deze site in de gaten: binnenkort publiceert Golden River Music de derde bundel met cd in deze reeks!

Bij uitgeverij Averbode verschijnen in september 2010 zo maar even drie nieuwe liedbundels mét cd van Yves Bondue, respectievelijk voor kleuters, eerste én tweede graad basisonderwijs.

Cie de OorSprong.
Yeps, wij zijn een productiehuis voor muziek en theater op locatie

peuters & kleuters

6 - 12 jaar

10 - 14 jaar

kleuters & lagere school

volwassenen

Productie als achtergrond

Drie kraaien komen elkaar tegen op een vuilnisbelt, waar ze zich opperbest amuseren.

Nieuwsbrief